Logo Website

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragen en antwoorden

Wij kunnen je ticket opnieuw versturen. Stuur een email naar entree@easyfairs.com met het verzoek je tickets opnieuw te versturen.

Na betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van de transactie met daarin een link naar een PDF-bestand met daarin je e-ticket. Let op: deze bevestigingsmail is dus niet je toegangsbewijs. Het PDF-bestand is je toegangsbewijs. Neem het toegangsbewijs mee zodat deze bij de kaartcontrole gescand kan worden. Dit kan zowel via je telefoon als me een uitgeprint ticket. Sla het PDF bestand met de tickets direct op. Hierdoor kun je ze nooit kwijt raken.

Het systeem stuurt automatisch een e-mail ter bevestiging wanneer de inschrijving (en dus ook de betaling) voltooid is. Het kan voorkomen dat de e-mail in de map ‘ongewenste e-mail’ is binnengekomen of dat er een fout e-mailadres is ingegeven (bijvoorbeeld als gevolg van een typefout). Ook kan je mailbox vol zijn waardoor het systeem de mail niet kan versturen. Ten derde kan het voorkomen dat je pas na enkele uren een bevestiging ontvangt. Dit is inherent aan het systeem (als er bijvoorbeeld veel tickets tegelijk worden gekocht). Bestel daarom niet meteen nogmaals een ticket (je koopt dan 2x tickets namelijk), maar wacht even tot de dag erna. Als voorgenoemde situaties niet aan de orge zijn, neem dan contact op met de organisatie via het contactformulier. De organisatie zoekt dan uit wat er aan de gand is en neemt contact met je op.

Evenementenhal rekent €1,50 service kosten. Deze service kosten zijn de kosten die gepaard gaan met het technische mogelijk maken van het betalen, opstellen en verzenden van (e-)tickets.

De minimum leeftijd voor Knetter Fout is 18 jaar. Dit omdat er alcohol wordt geschonken tijdens het evenement en conrole binnen niet te handhaven is.

In Nederland ben je te allen tijde verplicht een geldig ID bij je te hebben.

Nee, er is geen Garderobe aanwezig. Er zijn lockers te huur waar je je eigendommen in kunt achterlaten.

Er zijn lockerruimtes aanwezig. Voor €5,-huur je een locker. Je krijgt een code en kunt daarmee de hele avond bij je eigendommen.

De deuren zullen openen om 20:30 uur. Knetter Fout is afgelopen om 2:30 uur.

De definitieve line-up maken wij in de middag op 8 april bekend op Facebook en Instagram.

Consumpties koop je met munten. Bij de automaten kan met pinpas en met biljetten van €10,- en €20,- worden betaald.

Je kunt Evenementenhal Hardenberg bereiken met de auto, de fiets, het openbaar vervoer ook rijden er bussen.

Het is tijdens concerten en events niet toegestaan om professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee naar binnen te nemen. Natuurlijk mag een mobieltje met camera wel mee naar binnen. De beeld- en /of geluidopnames die je maakt, mogen echter niet voor commerciële doeleinden wprden gebruikt. Er wordt binnen een aantal dagen contact met je opgenomen door een Lockerbox medewerker.

Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier.

Nee, het 1G beleid geldt niet meer in Nederland. Je hebt dus geen negatieve test nodig voor Pump up the 90’s.

Een entreeticket voor Knetter Fout kost €13,75 inclusief administratiekosten.